'NDUJA MED ITALIENSK SVINHUND
Nduja di Spilinga i Burk
Nduja di Spilinga är en kryddig, bredbar salami som har sina rötter i Kalabrien, närmare bestämt i Spilinga, ett område beläget mellan foten av Monte Poro och Capo Vaticano.
Och det är i denna pittoreska plats som denna produkt tillverkas, noggrant följande de gamla lokala traditionerna. Nduja förbereds med noggrant utvalda köttstycken och den bästa lokala chilin.
Efter naturlig mognad är den redo att fresta er smaklökar med sin intensiva och kryddiga smak. Den är utmärkt att njuta av ren, bred på bröd eller pizza, idealisk för att göra smakrika crostini och bruschetta samt för att ge era såser en unik och oemotståndlig smak.
Om ni är älskare av kryddig mat och starka smaker kommer ni inte kunna vara utan denna produkt, som kommer att föra smakerna och hela värmen från Kalabrien till ert bord. Ingredienser: svinsvål, fläskkött, kalabresisk chili, salt och olivolja. Ingredienser: svinsvål, fläskkött, chili, olivolja, salt, kryddor, naturliga aromer. Förpackning på 290 g.